Az MHV-Cosinus Kft. 2003-ban alapított vállalkozás, amelynek alaptevékenysége elsősorban kötött pályás vasúti létesítmények és a hozzá kapcsolódó infrastrukturális eszközrendszer mérnöki, lebonyolítói, konzultánsi, műszaki ellenőri és szaktanácsadási feladatok ellátására terjed ki.

A Társaság projekt szemléletű, komplex közlekedési létesítmények megvalósítását tekinti alapvető feladatának, amelynek során teljes körűen, valamennyi érintett szakágra vonatkozóan vállalkozik a beruházás előkészítésére, terveztetésre, engedélyeztetésre, pályáztatásra, a műszaki ellenőrzésre egészen a beruházás műszaki és pénzügyi lezárásáig.

Mérnökeink és szakértőink nagy gyakorlatot és tapasztalatot szereztek mind a nemzetközi pénzintézetek (EBRD, EIB, Világbank), mind pedig a FIDIC és a magyar Közbeszerzési Törvény szabályainak megfelelő, különféle beszerzési eljárások teljeskörű lebonyolításában.

Társaságunk tevékenységének ellátása során minden esetben a Megbízóinkkal és a mélyépítési beruházások ismert szereplőivel (tervezők, engedélyező hatóságok, kivitelezők) szorosan együttműködve, az előirányzott pénzügyi kereteknek és szerződéses határidőknek megfelelően valósítja meg projektjeit.

MHV-COSINUS Mérnöki Korlátolt Felelősségű Társaság
Röviden: MHV-COSINUS Kft.

Cégvezető: Aranyosy Zoltán József ügyvezető
Létszám: 8 fő
Nyelvismeret: angol, német, román, francia, orosz, cseh, szlovák és lengyel
Minőségi garancia: ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 integrált irányítási rendszer
Üzleti kapcsolatfelvétel: Aranyosy Zoltán József ügyvezető  (Elérhetőség : +36309497632, aranyosy @ mhvcosinus.hu)

Cégfilozófia

A legdinamikusabb mérnök szolgáltató társasággá válni a hazai kötöttpályás közlekedés területén.

Céljaink:

  • Legyünk megbízhatóak: nyújtsunk korrekt mérnöki szolgáltatást.
  • Figyeljünk a partnerekre: szolgáljuk ki a partnereinket és óvjuk meg őket hibáiktól.
  • Biztosítsuk a pénzügyi stabilitást: kerüljük a hitelfelvételt és növeljük a saját tőkét.
  • Váljunk jó munkaadóvá: biztosítsunk olyan feltételeket és munkakörnyezetet, mely dolgozóink elkötelezettségét növelik.

Értékeink:

Elkötelezettség: Hisszük, hogy a korrekt, rossz műszaki kompromisszumokat nem ismerő munkavégzés nem csak a mérnöki teljesítmény, hanem a mérnöki társadalom megítélésének is hasznára válik.

Szakszerűség: Mely mérnökeink szakmai ismeretéből, komplex szemléletmódjából, hosszú évek alatt szerzett tapasztalataiból és a folyamatos képzésből adódik.

Csapatmunka: Melynek elkötelezett hívei vagyunk tudva, hogy az együttdolgozás hatékonyságot és rugalmasságot biztosít nem csak cégünk számára, hanem megrendelőink irányában is.

Megbízhatóság: Gondos, pontos, hiteles munkavégzés és magatartás.

Társadalmi felelősségvállalás: Abból a meggyőződésünkből fakad, hogy cégünk nem csak saját működési környezetében tartozik felelősséggel, hanem tevékenysége szélesebb körű társadalmi hatással is jár.

Integrált politika

Integrált politika

Az MHV-Cosinus Mérnöki Kft. saját rendszerének fejlesztése érdekében integrált irányítási rendszert vezetett be az ISO 9001:2015 és az ISO 14001:2015 nemzetközi szabványok követelményei alapján, melyet hivatalos auditálás keretében 2008. februárjában 28-án az INTERCERT Minősítő és Tanúsító Kft. minősített megfelelőnek, amelyet legutóbb az EMT Zrt. erősített meg a 2020 február 12-ei audit folyamán.

Kiemelt figyelmet fordítunk az integrált irányítási rendszerszabványok követelményeinek betartására, mely a mérnöki munka színvonalának folyamatos javítását eredményezi. A cégvezetés elkötelezett a fejlődés alapkövét jelentő ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványok szerinti integrált irányítási rendszer kialakításában, fenntartásában és fejlesztésében ennek érdekében:

• A megbízói követelményeket igyekszik magas színvonalon teljesíteni és az integrált irányítási rendszer folyamatos fejleszteni.
• Szolgáltatásainkban törekszünk a vevőink teljes körű megelégedettségére.
• Pontos, szakszerű, kompromisszumok nélküli munkát végzünk.
• Gyors, szakszerű, cél-eredmény-érték központú munkát végzünk.
• Folyamatosan fejlesztjük képességeinket és tudásunkat a várható vevői igények kielégítésére.

Szervezeti felépítés

Munkatársak

Név Beosztás Elérhetőség
Aranyosy Zoltán József ügyvezető igazgató aranyosy @ mhvcosinus.hu
Tóth-Csóka Fanni Irodavezető titkarsag @ mhvcosinus.hu
Czikmántory Tamás Létesítmény mérnök, műszaki ellenőr czikmantory @ mhvcosinus.hu
Kanda Imre Főmérnök, létesítmény mérnök, műszaki ellenőr kanda @ mhvcosinus.hu
Péterfi Imola Létesítmény mérnök, műszaki ellenőr peterfi @ mhvcosinus.hu
Regős Gábor Tervfelelős, adminisztrátor regos @ mhvcosinus.hu
Tóth Imre Létesítményi mérnök, műszaki ellenőr (vasútépítés) toth @ mhvcosinus.hu
Virág Eszter Projekt adminisztrátor virag @ mhvcosinus.hu